top of page

Locatie Oosteind ​

​Riverdale maand september

met als aktie  must have

lantaarn

voor 11,95

 

OPENHAARDEN  & WOONDECORATIES

  • facebook-square

​​Openingstijden:Din  10.00 /  18.00

Wo  10.00 / 18.00

Do   10.00 /  18.00

Vr    10.00 /  18.00  

Za    10.00 / 17.00

Overige dagen op afspraak 

Kachel Breda

U zoekt op "kachel Breda"? Dan bent u bij kachelspecialist LaBax uit Oosteind op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan kachels Breda. Zoekt u een open haard, schouw of een mooie kachel, bij LaBax hebben we een ruim assortiment kachels en hebben wij ook alles in huis om u volledig te ontzorgen. LaBax biedt de totaaloplossing voor kachel Breda, van het inbouwen, stucen tot het tegelen van uw kachel. LaBax is het adres voor uw "kachel Breda".

Kachel Breda? Uniek assortiment

De laatste jaren heeft LaBax gewerkt aan een uniek assortiment aan kachels, schouwen en haarden. Als u dus op zoek bent naar een kachel in Breda, dan vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan kachels en haarden. Wij maken van ieder project een maatwerk project. Wij streven er naar om samen met onze opdrachtgever tot de mooiste oplossingen te komen. Als u dus op zoek bent naar exclusieve haarden of kachels, dan vindt u dat bij LaBax. LaBax is de kachelspecialist in de regio Breda.

Kachel Breda, de totaaloplossing

Met onze klanten gaan wij altijd op zoek naar de beste oplossing. LaBax heeft de jarenlange kennis en ervaring in huis om een totaaloplossing te bieden voor uw kachel of haard. In regio Breda is LaBax het toonaangevende bedrijf op het gebied van kachels. Onze medewerkers hebben jarenlang gewerkt in de bouw en verbouwingen. Hierbij kan LaBax u ook volledig ondersteunen in het aanbrengen van rookkanalen en het volledig installeren en plaatsen van uw kachel of haarden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen. Zo verkopen wij niet alleen kachels in Breda, maar bieden wij ook de ultieme totaaloplossing. Of het nu gaat om het inbouwen van uw kachel of haard, het stucen van de wanden of het betegelen, wij ontzorgen u volledig. Daarnaast biedt LaBax ook de oplossing voor het kachel onderhoud in Breda. Of het nu gaat om schoorsteen vegen of het inspecteren van uw kachel, LaBax regelt het voor u. Als u dus online op zoek bent naar "kachel Breda", bent u bij ons op het juiste adres.

Kachel Breda? Bekijk onze showroom!

In het dorp Oosteind vindt u onze showroom. Op een korte afstand van Breda kunt u zo onze kachels, haarden of schouwen bewonderen in onze prachtige showroom. Bij ons kunt u gratis voor de deur parkeren. Interesse in ons uitgebreide assortiment? Kom eens langs in onze showroom aan de Provincialeweg 88A in Oosteind of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Als u namelijk op zoek bent naar "kachel Breda" bent u bij ons op het goede adres, wij zijn de kachelspecialist van Breda

​LABAX

BJB

bottom of page