top of page

Locatie Oosteind ​

​Riverdale maand september

met als aktie  must have

lantaarn

voor 11,95

 

OPENHAARDEN  & WOONDECORATIES

  • facebook-square

​​Openingstijden:Din  10.00 /  18.00

Wo  10.00 / 18.00

Do   10.00 /  18.00

Vr    10.00 /  18.00  

Za    10.00 / 17.00

Overige dagen op afspraak 

Kachel Sprang Capelle

U bent op zoek naar een kachel Sprang Capelle? LaBax is de regionale kachel specialist in Sprang Capelle. Of u nu een open haard, houtkachel of gaskachel zoekt, LaBax is de kachel specialist. LaBax heeft een jarenlange ervaring in de regio Sprang Capelle. LaBax biedt de totaaloplossing, van het inbouwen, stucen, tegelen tot uitgebreide schoorsteen inspecties. LaBax is het vertrouwde adres voor uw kachel in Sprang Capelle.

Kachel Sprang Capelle? Uniek assortiment

LaBax heeft een uniek assortiment aan kachels. Dus zoekt u een open haard, schouw of kachel in de buurt van Sprang Capelle? Dan bent u bij LaBax op het juiste adres. LaBax maakt van ieder project een maatwerk project. Zo stemmen wij uw behoeften en wensen volledig af om zo de mooiste projecten op te kunnen leveren. Wij hebben zo een uniek assortiment aan exclusieve open haarden, kachels en schouwen. In Sprang Capelle zijn wij uitgegroeid tot de kachelspecialist van Sprang Capelle. Omdat de eigenaar van LaBax ook zelf uit Sprang Capelle komt, is LaBax uitgegroeid tot de kachel specialist in Sprang Capelle. Dus zoekt u een betrouwbare partner voor uw kachel Sprang Capelle? Dan bent u bij LaBax op het juiste adres.

Kachel Sprang Capelle, de totaaloplossing

LaBax staat bekend om zijn meedenkend vermogen. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste oplossing. Door de ervaring die LaBax de laatste jaren heeft opgebouwd in Sprang Capelle, is LaBax het toonaangevende bedrijf op het gebied van kachels en haarden. De medewerkers zijn jarenlang werkzaam geweest bij bouw of verbouwingen. Zo hebben wij diverse rookkanalen en schoorstenen aan gebracht. Ook regelt en maak LaBax alles constructactief. Met de uitgebreide vakkennis plaatst LaBax dus uw kachel in Sprang Capelle. LaBax verkoopt niet alleen een kachel, zij plaatsen de kachels en doen alle werkzaamheden die daar bij horen. Of het nu gaat om het inbouwen van de kachel, het stucen of betegelen van wand of het inspecteren van de schoorsteen. Uw kachel Sprang Capelle is onze zorg naar perfectie. Dus als u op internet zoekt naar kachel Sprang Capelle, bent u bij LaBax op het juiste adres!

Kachel Sprang Capelle? Bekijk onze showroom!

U overweegt een open haard, kachel of moderne schouw aan te schaffen? U zocht op internet op kachel Sprang Capelle? Bij LaBax tonen wij u graag ons uitgebreide assortiment. Aan de Provincialeweg 88a in Oosteind vindt u onze showroom, hier kunt u eenvoudig al onze kachels en haarden bewonderen. Dus bent u op zoek naar een specialist in de regio van Sprang Capelle? Kom gerust eens bij ons langs.

​LABAX

BJB

bottom of page