top of page

Locatie Oosteind ​

​Riverdale maand september

met als aktie  must have

lantaarn

voor 11,95

 

OPENHAARDEN  & WOONDECORATIES

  • facebook-square

​​Openingstijden:Din  10.00 /  18.00

Wo  10.00 / 18.00

Do   10.00 /  18.00

Vr    10.00 /  18.00  

Za    10.00 / 17.00

Overige dagen op afspraak 

Kachel Waalwijk

U zocht op internet op "kachel Waalwijk", daarom heten wij u van harte welkom bij kachelspecialist LaBax. Wij zijn actief in de regio Waalwijk. Met onze ruime assortiment aan haarden en kachels rekenen al veel mensen in de regio Waalwijk op onze expertise en ons prachtige assortiment. Of u nu een klassieke schouw of een moderne haard zoekt, in ons ruime assortiment vindt u altijd de kachel die het beste aansluit op uw wensen. LaBax biedt de totaaloplossing voor kachel Waalwijk, zo ontzorgen wij u volledig en regelen wij ook het inbouwen van de kachel. LaBax is dus het adres waar u moet zijn als u zoekt naar een "kachel Waalwijk".

Kachel Waalwijk? Uniek assortiment

Als u een kachel zoekt in Waalwijk, wilt u natuurlijk wel een ruime keuze hebben. Bij LaBax bieden wij een uniek en uitgebreid assortiment aan kachels, schouwen en haarden. Als u iets klassieks zoekt, of juist iets moderns, wij kunnen aan alle wensen voorzien. Samen met onze opdrachtgever plaatsen wij zo de kachel die het beste past bij uw wensen. LaBax is de kachelspecialist in Waalwijk, als u dus zoekt op kachels Waalwijk bent u hier op het juiste adres.

Kachel Waalwijk, de totaaloplossing

Bij LaBax werken wij op een transparante manier. Wij schermen niet alleen met de kosten voor de aanschaf van de kachel, maar informeren u ook direct over de mogelijkheden om de kachel te (laten) plaatsen. LaBax biedt de ultieme totaaloplossing voor kachel Waalwijk. De medewerkers van LaBax hebben een jarenlange ervaring in de bouw. Hierdoor heeft LaBax een ruime ervaring in huis om bijvoorbeeld rookkanalen te installeren, of om uw kachel, haard of schouw volledig te plaatsen. Door onze jarenlange ervaring kunt u zich zo volledig laten ontzorgen, zodat u er deze winter lekker warmpjes bij zit. LaBax biedt diensten aan als het inbouwen van kachels en haarden, maar ook het stucen en betegelen behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een partij voor kachel onderhoud Waalwijk? Ook dan kan LaBax eenvoudig voor u regelen. Van het inspecteren tot het vegen van uw schoorsteen, LaBax biedt de ultieme totaaloplossing voor kachels Waalwijk.

Kachel Waalwijk? Bekijk onze showroom!

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment kachels in Waalwijk? Wij komen graag bij u in Waalwijk langs om uw wensen te bespreken, ook bent u van harte welkom in onze showroom in Oosteind. Hier vindt u al onze haarden, schouwen en kachels. Kom gerust eens ons prachtige assortiment bewonderen aan de Provincialeweg 88A in Oosteind. Als u zoekt naar kachel Waalwijk, vindt u bij LaBax wat u zocht! 

​LABAX

BJB

bottom of page